phone home menu search camera trash close cross menu1 menu1 menu1

Előnevezési információk - 2024. július 19-től

Csak az előnevezési időszakban lehet az előnevezés lehetőségével élni!

Az akadályversenyre csak 14 év felettiek nevezhetnek.

Idén július 19. péntek 12 óra és szeptember 02. hétfő 20 óra között nevezhettek online.

KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY FIGYELJÉTEK A HATÁRIDŐKET!

Kérjük, hogy éljetek az előnevezés lehetőségével, mert a helyszínen csak korlátozott számban lesznek szabad rajtszámaink és az előnevezéssel még olcsóbb is.

Az előnevezés menete:

  1. Az előnevezés menüpontra kattintva a nevezési űrlaphoz jutsz. A nevezés során személyes adatokat kérünk be, melyeket csak a nevezés, a verseny és az eredmények közzététele során használunk fel. Kérjük olvasd el az Adatkezelési Irányelveket is.
  2. Nagyon figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, hiszen ezeken múlik, mennyibe kerül a nevezésetek, illetve, hogy megkapjátok-e a visszaigazoló e-mailt. Az e-mail cím írásánál külön figyeljetek, hogy jól írjátok (pl. a gmail com végződésű...) és olyan címet adjatok meg, amit meg is tudtok nézni :).
  3. Ha kitöltötted az űrlapot, el kell fogadnod a nevezési feltételeket. A részleteit a nevezési űrlap alatt találod. Kérünk, hogy olvasd el, mielőtt beklikkeled, hogy elfogadod. Ha 16 év alatti vagy, akkor az Adatvédelmi Törvény miatt az adataid kezeléséhez szükségünk van a szülő vagy törvényes képviselő engedélyére. Kérjük töltsd ki a szülő nevét és e-mail címét, melyre automatikusan levelet küldünk, ahol egy kattintással a szülő meg tudja adni a hozzájárulását.Ha mindent kitöltöttél, kattints az "Adatok rögzítése" gombra.
  4. Ezután két lehetőséged van: - Ha csak egy nevezőt nevezel, kattints a  "Tovább az adatellenőrzéshez" gombra. Ezzel automatikusan mentődnek az adataid és az ellenőrző oldalra jutsz. - Ha több embert szeretnél egy időben benevezni, töltsd ki ismét a nevezési űrlapot. Ezzel egyidőben az előző nevező adatait elmentjük.  Ha mindegyik nevező adataival végeztél, kattints a "Tovább az adatellenőrzéshez" gombra. Ekkor az ellenőrző oldalra jutsz, ahol mindenki adatait egy időben tudod ellenőrizni.
  5. Ha hibát találsz, kattints a "Módosítás" gombra. Ha meggondolnád magad, itt törölheted.
  6. Ha minden adat helyes, kattints a "Nevezés elküldése" gombra. Ekkor megkapod az egyedi azonosító számodat, amit a nevezés fizetésénél kell használnod. Ezzel tudjuk összekapcsolni az átutalásodat és a nevezésedet.
  7. Ezzel befejeződött a nevezésed folyamata. Hamarosan kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza adataidat és a fizetéssel kapcsolatos információkat. Amennyiben 16 év alatti vagy, szülőd/törvényes képviselőd is kap egy e-mailt, amelyben megadhatja a hozzájárulását. Ha nem kapsz e-mailt, haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot a nevezes@romrun.hu   e-mail címen.
  8. A következő lépés az e-mailben kapott adatokkal a nevezési díjad átutalása/befizetése. A nevezésed csak akkor tartjuk érvényesnek, ha a nevezés összegét ki is fizetted, egyébként töröljük. A fizetés átutalással vagy bankfióki befizetéssel lehetséges a következő számlaszámra: 66000028-11097167 (MBH Bank). A visszaigazoló e-mailben minden információt megkaptok ehhez, többek között kaptok egy kódszámot, amit az átutalásnál meg kell adnotok, hogy össze tudjuk párosítani a nevezéseket és a fizetéseket. Az összegnek legkésőbb 2024.szeptember04-én meg kell érkeznie az egyesület számlájára! A beérkezett nevezési díjról visszaigazolást küldünk, pár nappal a bankszámlánkra érkezés után. Amennyiben valamely oknál fogva akadályba ütközik számodra az átutalás v. befizetés, kérünk jelentkezz az nevezes@romrun.hu email címen és megpróbálunk megoldást keresni hozzá :).
  9. Rajtszámodat a megadott időpontban tudod átvenni.

Póló mérettáblázat